Oberoi Beach Resort Sahl Hashees 5* Hurgada, Egipat Letovanje

by admin

HURGADA letovanje

hotel OBEROI BEACH RESORT *****

SAHL HASHEESH  

HURGADA – EGIPAT – LETOVANJE 
PAKET ARANŽMAN
AVION ( DIREKTN LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ +TAKSE

HURGADA KORALNO BLAGO NA CRVENOM MORU

OBEROI BEACH RESORT SAHL HASHEESH 5*

Pasoši srpskih državljana moraju važiti najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja

Oberoi Baeach Resort Sahl Hasheesh 5*

Opis hotela

Lokacija: Hotel se nalazi na 21 km od aerodrom i 26 km od centra Hurgade u Sahl Hashishu. Na 48 hektara privatne plaže, sa belim peskom i celokupnom arhitekturom naselja sa belim kupolama i predivnim baštama ovaj luksuzni hotel nudi gostima savršen odmor.
Sadržaj: Hotel ima ukupno 63 deluxe svita, 21 superior deluxe svita, 12 prostranih grand svitova I 6 royal svitova. Sve sobe su luksuzno i moderno opremljene i imaju individualnu klimu, sat TV, telefon, mini bar, opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i tarasu.
U okviru hotela nalazi se nekoliko restorana uključujuci restoran sa velikim izborom orjentalne, kontinentalne kuhinje sa predivnim pogledom na more. Pergola restoran sa romantičnom atmosferom, nalazi se pored bazena i nudi veliki izbor italijanskih specijaliteta, Zaafran je restoran koji je otvoren za večeru i nudi specijalitete orijentalne i indijske kuhinje. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova.
Od ostalih sadržaja hotel ima otvoren bazen sa delom za decu, odličan Spa centar ( jakuzzi bazen, sauna, soba za masažu), teniske terene, stoni tenis, teretanu, odbojku na pesku usluge pranja veša, doktora na poziv, kozmetički salon, prodavnice, salu za sastanke sa svom pratećom opremom, a za decu tu su dečije igralište i mini klub.
Usluga: All inclusive

 

Pasoši srpskih državljana moraju važiti najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja

 

 

You may also like